Kdo smo?

Jezikovni center Lingula – kdo skrbi za vašo uspešnost

Smo uigrana ekipa petdesetih profesorjev jezika in izvirnih govorcev z veliko izkušnjami pri poučevanju tujih jezikov in prevajanju. Ker se zavedamo, da imate premalo časa za dodatno učenje po tečaju, je jezikovna vadba v Linguli že sama po sebi izjemno učinkovita.

V sedemnajstih letih profesionalnega delovanja smo oblikovali preizkušeno metodo jezikovne vadbe, predvsem pa razumemo vaše želje in vas bomo znali motivirati.

Naše poslanstvo lahko strnemo v stavek: našim strankam omogočamo komunikacijo v tujem jeziku na strokoven, sodoben in sproščen način.Klavdija Kosmač Toplišek, prof. nemščine, direktorica, klavdija@lingula.si:
»Ni nam vseeno, kako pri nas porabite svoj čas – ali ga izkoristite ali zapravite. S svojim delom mislimo resno.«


Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si:
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«Eva Beltram, koordinatorica prevajanja, eva@lingula.si:
»Pri svojem delu imam rada nenehen izziv, kako s strokovno odličnimi in nasploh skrbnimi prevodi doseči zadovoljstvo strank. Kratki časovni roki mi vsak dan postrežejo z dozo adrenalina, zadovoljstvo strank pa mi da nov zagon.«Polona Zupanc, prof. angleščine, koordinatorica anglistov, polona@lingula.si:
»Priprava programov po meri tečajnikov mi je največji izziv. Predvsem ko vidim zadovoljstvo tečajnika, ker je vsebina res tista, ki jo potrebuje ... Vse ure dela s pripravo programa so potem pozabljene.«Saša, prof. francoščine in italijanščine in Nataša, prof. francoščine:
»Francoščina je čudovit jezik in ponosni sva, ko slišiva napredek svojih tečajnikov – velikih in tistih najmlajših.«


Mojca, prof. španščine in ruščine in Ana, prof. španščine:
»Poučevanje španščine je izreden užitek, kajti ni tečajnika, ki mu ta temperamentni jezik ne bi zlezel pod kožo. Ure nas napolnijo z energijo, pogovarjanje v španščini pa postane nekaj zelo naravnega.«
Petra, Romana, Maja, Milda in Maja, anglistke:
»Poučevanje angleščine nam je vsakič znova nov izziv.
Kako pripraviti tečajnike, da spregovorijo in da z veseljem
hodijo na tečaj, pa čeprav jih me »privijamo.«


Sabina, Martina, Blanka in Maja, nemcistke:
»Nemščina se zdi težka, a če se jo lotite prek
pogovora in z veliko utrjevanja z Lingulinimi kartončki,
jo boste zagotovo vzljubili in z nami prišli
do katerega od mednarodnih izpitov.«